И така колеги и инсталацията е порьчана решено ще бьде от 145 ца мисля че така ще е наи добре и за голяма радост днес си намерих прагове ку ве 3та серия скоро ще пусна снимки успех на всички с работата по Алфичките особено на Тишката
Известие
Collapse
No announcement yet.
нов живот
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Plamen33 Покажи съобщениеи едни снимки интригуващи може би на бащата 33ката за жалост вече не е сред движещесе
Винаги съм искал да си направя и обратния вариант. Новото купе със старата муцуна. Ще бъде интересно.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Тази 33ка е 1.7 4к бащами я прави бая време тя беше направо за скраб но я саживи доста продаде я за 164 тд преди 4г и преди известно време лоши стопани я сасипаха и нарязаха. А Относно моята се надявам да стане лесно смяната на инсталацията вече мотора и кабели, комп, дебитомер имобилаизер от 145 1.7 16в само едно питане новия мотор е стоял доста време фложките дали са заминали да не се разспуши като го сложим нямаше масло в него155 2.0 16v 150hp SuperАлфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
146 1.9 jtd fl
Comment
-
Първоначално публикувано от Plamen33 Покажи съобщениеТази 33ка е 1.7 4к бащами я прави бая време тя беше направо за скраб но я саживи доста продаде я за 164 тд преди 4г и преди известно време лоши стопани я сасипаха и нарязаха. А Относно моята се надявам да стане лесно смяната на инсталацията вече мотора и кабели, комп, дебитомер имобилаизер от 145 1.7 16в само едно питане новия мотор е стоял доста време фложките дали са заминали да не се разспуши като го сложим нямаше масло в него
А това "фложките" какво е всъщност?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениеПацо има впредвид фложките на клапаните да не са заминали от сухота?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениемда за гумичките става въпрос може ли да са позагорели вече от липсата на масло и да вземе да се разпуши !
Така, че не бъркайте на дявола в ...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колеги имали разлики в бобините на 1.6 и 1.7 боксер става вьпрос от 145 благодаря предварително, че пристигна и инсталацията ама пропуснахме малката подробност че 145 няма делко и намерих бобина от 1.6 .145още не сьм мн наясно да извинявате благодаря сардечно за подкрепата на Тишката и Пердаха и всички други колеги тук .
155 2.0 16v 150hp SuperАлфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
146 1.9 jtd fl
Comment
-
Огледай ги по номерата, щото аз мога и от 33-ка 1.4 бобини да ти сложа, ама прин тебе е друга бира. Мисля си, че няма да има проблем, но нека патилите да се изкажат! Все пак, провери номерата!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment